Si estàs interessat en fer el curs apunta’t aquí

Ja fa més d’un any que impartim el curs de gralles i ara necessitem gent amb ganes d’aprendre a tocar la caixa per poder acompanyar les gralles a les Matinades

Després de l’estiu vam començar de nou les classes, vols estudiar gralla? és el moment envia un email i comença a gaudir de tocar un instrument d’aire

els dies d’assaig són els dimecres a la tarda i depenent del teu nivell tenim diversos horaris, Teniu l’adreça de correu electrònic per a qualsevol dubte que tingueu sobre el curs de gralla.

Aquest passat dimecres 27 de març va tenir lloc la primera reunió dels nous alumnes de gralla.

Teniu l’adreça de correu electrònic per a qualsevol dubte que tingueu sobre el curs de gralla. Els horaris i dies dependran de la disposició de les sales d’assaig però el curs es durà a terme al Casal de Joves. Les classes seran d’una hora a la setmana i el preu mensual aproximat és de 30€ (horaris, dies i mensualitat están encara per confirmar).

Per als alumnes que no disposen d’instrument la FETS subvencionarà la gralla deixant un dipòsit a estipular (70 o 80€ aproximadament) amb opció de comprar-la al final del curs. La canya va apart, així que un cop es decideixi quin tipus s’ha de comprar els alumnes es faran càrrec de portar-la.

canyas tudells

Explicació ràpida de com posar el tudell, la canya i el faristol a la nostra gralla

bucs d’assaig iberia

Teniu l’adreça de correu electrònic  per a qualsevol dubte que tingueu sobre el curs de gralla.

Pròximament més informació


bucs d’assaig casal Jove

ga(‘create’, ‘UA-135675218-2’, ‘auto’);
ga(‘send’, ‘pageview’);